Hotel AluaSoul Zakynthos – Voksenhotel

Hotel AluaSoul Zakynthos – Voksenhotel

kr. 9.403,00

Et ophold på Hotel AluaSoul Zakynthos er helt sikkert en fornøjelse! Herfra kan du være i centrum af Tsilivi eller Zakynthos by eller stå med fødderne i sandet på Amboula-stranden på ingen tid; en førsteklasses beliggenhed med andre ord! Alle hotellets værelser er blevet renoverede og har møbleret terrasse. Med et vidunderligt All Inclusive-program og ikke mindre end tre swimmingpool, vil du ikke kede dig et øjeblik. Den store pool kan benyttes af alle, og My Favorite Club-gæster har desuden adgang til de to infinitypools. Sportsentusiaster kan lægge vejen forbi fitnesscentret. Du har også mulighed for at vise dine talenter frem under et spil bordtennis eller volleyball. Herefter kan du komme til hægterne med ultimativ afslapning i wellnessområdet mod et mindre gebyr.Dine smagsløg skal selvfølgelig også forkæles på ferien, og det vil de helt sikkert blive i restauranterne. Terra Café er hovedrestauranten, hvor du kan nyde buffeten fuldt ud. På à la carte-restauranten Mare Nubium kan du opleve en uforglemmelig aften fyldt med lækre smagsoplevelser. I de forskellige barer kan du få lækre drikkevarer og snacks hver dag. Vil du snart komme og prøve dem?

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953367344
Kategori:

Beskrivelse

Et ophold på Hotel AluaSoul Zakynthos er helt sikkert en fornøjelse! Herfra kan du være i centrum af Tsilivi eller Zakynthos by eller stå med fødderne i sandet på Amboula-stranden på ingen tid; en førsteklasses beliggenhed med andre ord! Alle hotellets værelser er blevet renoverede og har møbleret terrasse.
Med et vidunderligt All Inclusive-program og ikke mindre end tre swimmingpool, vil du ikke kede dig et øjeblik. Den store pool kan benyttes af alle, og My Favorite Club-gæster har desuden adgang til de to infinitypools. Sportsentusiaster kan lægge vejen forbi fitnesscentret. Du har også mulighed for at vise dine talenter frem under et spil bordtennis eller volleyball. Herefter kan du komme til hægterne med ultimativ afslapning i wellnessområdet mod et mindre gebyr.
Dine smagsløg skal selvfølgelig også forkæles på ferien, og det vil de helt sikkert blive i restauranterne. Terra Café er hovedrestauranten, hvor du kan nyde buffeten fuldt ud. På à la carte-restauranten Mare Nubium kan du opleve en uforglemmelig aften fyldt med lækre smagsoplevelser. I de forskellige barer kan du få lækre drikkevarer og snacks hver dag. Vil du snart komme og prøve dem?

Copyright 2023 - Pilanto Aps