Hotel Best Tenerife

Hotel Best Tenerife

kr. 5.058,00

På Hotel Best Tenerife finder du alle ingredienserne til en dejlig ferie for både familier og voksne, som rejser uden børn. Hotellet har en god central beliggenhed i Playas de las Americas med byens livlige forlystelsesliv lige ved hånden og ikke mindst den dejlige sandstrand kun en kort gåtur væk. Hotel Best Tenerife har et dejligt poolområde omkranset af solsenge og høje palmer – perfekt til en afslappende dag i solen. Til familiens yngste er her en lille børnepool, og her er også en børneklub, hvor der i løbet af ferien arrangeres sjove aktiviteter (her tales ikke dansk). Vi du være aktiv, kan du benytte hotellets fitnessfaciliteter eller tage en runde squash og efterfølgende slappe af i hotellets jacuzzi. Hotellets værelser er enkelt indrettet og de største værelser kan rumme op til 4 personer. Når du holder ferie på Hotel Best Tenerife, er morgenmaden inkluderet i prisen, og vil du have betalt måltiderne hjemmefra, har du mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Book rejsen her

Varenummer (SKU): 2022700921320185

Beskrivelse

På Hotel Best Tenerife finder du alle ingredienserne til en dejlig ferie for både familier og voksne, som rejser uden børn. Hotellet har en god central beliggenhed i Playas de las Americas med byens livlige forlystelsesliv lige ved hånden og ikke mindst den dejlige sandstrand kun en kort gåtur væk.
Hotel Best Tenerife har et dejligt poolområde omkranset af solsenge og høje palmer – perfekt til en afslappende dag i solen. Til familiens yngste er her en lille børnepool, og her er også en børneklub, hvor der i løbet af ferien arrangeres sjove aktiviteter (her tales ikke dansk).
Vi du være aktiv, kan du benytte hotellets fitnessfaciliteter eller tage en runde squash og efterfølgende slappe af i hotellets jacuzzi. Hotellets værelser er enkelt indrettet og de største værelser kan rumme op til 4 personer. Når du holder ferie på Hotel Best Tenerife, er morgenmaden inkluderet i prisen, og vil du have betalt måltiderne hjemmefra, har du mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Copyright 2024 - Pilanto Aps