Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

kr. 6.998,00

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort har en unik beliggenhed med en fantastisk udsigt over Fodeles sandstrand. Et andet stort plus ved dette dejlige hotel er det store vandland med ikke færre end syv rutsjebaner. Børn vil helt sikkert have det sjovt her, men også voksne kan more sig i vandlandet. Efter al den vandsjov, melder sulten sig gerne, og heldigvis er her et omfattende all inclusive-program. I løbet af dagen kan du nyde forskellige lækre måltider, der altid tilberedes med friske råvarer. Det store resort er bygget op ad en bakke, og der er ikke mindre end 33 bygninger fordelt på forskellige niveauer. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som alle er pænt og hyggeligt indrettede. Det gør dit ophold behageligt og helt komplet! Som en ekstra luksus, kan du ringe til receptionen, hvis du ikke har lyst til at gå; så henter en golfvogn dig!

Book rejsen her

Varenummer (SKU): 2022702111094562

Beskrivelse

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort har en unik beliggenhed med en fantastisk udsigt over Fodeles sandstrand. Et andet stort plus ved dette dejlige hotel er det store vandland med ikke færre end syv rutsjebaner. Børn vil helt sikkert have det sjovt her, men også voksne kan more sig i vandlandet. Efter al den vandsjov, melder sulten sig gerne, og heldigvis er her et omfattende all inclusive-program. I løbet af dagen kan du nyde forskellige lækre måltider, der altid tilberedes med friske råvarer.
Det store resort er bygget op ad en bakke, og der er ikke mindre end 33 bygninger fordelt på forskellige niveauer. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som alle er pænt og hyggeligt indrettede. Det gør dit ophold behageligt og helt komplet! Som en ekstra luksus, kan du ringe til receptionen, hvis du ikke har lyst til at gå; så henter en golfvogn dig!

Copyright 2024 - Pilanto Aps