Rejser til Cypern med all inclusive

Cypern flagEn af de måske mere oversete perler i Middelhavet er Cypern. Mange tænker på Kreta eller Mallorca først, men du må ikke snyde dig selv for at komme en tur til Cypern på et eller andet tidspunkt i dit liv. Det vil du ikke fortryde.

Klik her og se det gode udvalg af all inclusive deals på Cypern.

Uanset om du er til sandstrande, flot natur eller festlig stemning ud på de sene timer, kan du finde det på Cypern. Her er der både plads til en feststemt ferie med vennerne eller en uges ferie med hele familien, hvor den står på vandpjaskeri og hygge. Og vælger du en ferie med all inclusive, kommer I ikke til at mangle noget.

Billige rejser til Cypern med all inclusive

Når du skal finde din næste all inclusive ferie til Cypern, kan det være klogt at bruge lidt tid på at finde den billigste afgang, så du ikke ender med at betale alt for meget for din rejse.

Først og fremmest skal du finde ud af med dig selv, om du vil booke hos et rejsebureau, eller om du vil booke fly og hotel hver for sig. Rejsebureauerne kan have rigtig skarpe tilbud på all inclusive rejser, men du kan også ende med at spare penge på at booke det hele selv. Så det er godt at være vågen i denne proces, så du ikke ender med at betale for meget.

Er du ude i god tid, kan du være heldig at finde rejser for kun et par tusinde kroner per person, og så er det jo nemt at få råd til at hive hele familien med på en all inclusive ferie til Cypern.

Hvad kan Cypern byde på?

Cypern kan i den grad byde på lidt af hvert. For det første er der de flotte strande, som er et besøg værd. Du kan fx lægge vejen forbi Nissi Beach, du finder tæt på Ayia Napa, eller Vrissiana Beach som du finder på østkysten.

Er du til historiske eller kulturelle udflugter, kan du også vælge at besøge Kongernes Grave, der er på UNESCO’s verdensarvliste, eller du kan tage forbi Kato Paphos Arkæologiske Park, hvor du træder direkte ind i den romerske historie.

Og skal der bare være fart over feltet for hele familien, er et besøg i Paphos Aphrodite Waterpark oplagt.

Hvorfor vælge all inclusive på Cypern?

Har du ikke den store erfaring med at tage på all inclusive rejser, og er du ikke sikker på, om det er det rette valg for dig, når du skal på ferie til Cypern, kan vi i den grad anbefale dig en all inclusive ferie, særligt hvis du skal afsted med børn.

Med alt inkluderet har du alle måltider med i prisen på dit hotel. Du får også fri adgang til snacks, is og drikkevarer, og det gør det ofte bare meget nemmere, særligt at rejse med børn, da måltiderne i så fald ikke skal planlægges. I traver bare mod hotellets restaurant og spiser, og I skal ikke engang tænke på at betale, når I er færdige.

Cypern – perfekt til dig der vil have en aktiv all inclusive ferie

Er du af sted alene eller med en partner, og er du mere til en aktiv ferie i stedet for at ligge og stege på stranden, kan du også sagtens få det på Cypern.

Her er nemlig masser af smuk natur og flotte vandreture, du kan udforske. Du kan også nemt leje en cykel og køre rundt på øen. Og er du til vandsport, finder du også en rig mængde af muligheder for at udfolde dig til havs.

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps