Rejser til Istanbul med all inclusive

Istanbul i TyrkietEr du til en kombineret sol- og storbyferie, kan det være, at du skal sætte næsen mod Istanbul, næste gang du og familien skal på ferie. Tyrkiet byder på mange badebyer langs kysten, men det er en helt anden oplevelse, du får med dig, hvis du vælger at booke et all inclusive hotel i den tyrkiske millionby.

Se de mange valgmuligheder og all inclusive tilbud her.

Hvor mange af de små turistbyer ved vandet har omkring 100.000 indbyggere, er der over 15 mio. indbyggere i Istanbul. Men selvom man ikke nødvendigvis forbinder byen med swimming pools og sandstrande, betyder det ikke, at du ikke kan få dig et luksusophold, med alt hvad hjertet begærer.

Billige rejser til Istanbul med all inclusive

Selvom Istanbul er ensbetydende med storbyferie, betyder det ikke, at du ikke kan komme billigt afsted. Der er nemlig en lang række all inclusive hoteller i byen, der er klar til at byde dig velkommen på en længere ferie til en ganske god pris.

Tyrkiet er generelt et godt sted at besøge, hvis du gerne vil have sol, varme og luksus for få midler. Og med all inclusive på et storbyhotel i Istanbul kommer du bestemt ikke til at mangle noget på din rejse.

3 ting du skal opleve i Istanbul

Der er hundredvis af oplevelser bare i Istanbul alene. Byen er enorm, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde på noget at lave eller at se, når du er på ferie i byen. Her kommer vores tre bud på oplevelser, du ikke må snyde dig selv for.

Den Blå Moske

For det første kan vi anbefale dig at besøge et byens, og landets, største vartegn, nemlig Den Blå Moske. Her er alle velkomne, men sørg for at følge de gældende regler, når du træder ind i moskeen. Det gælder fx, at kvinder skal dække deres knæ, skuldre og bryst samt delvist dække håret med et tørklæde, mens mænd skal dække knæ og skuldre. Et storslået bygningsværk, og et samlingspunkt for en stor del af lokalbefolkningen.

Hagia Sophia

Du kan også vælge at lægge vejen forbi en af Tyrkiets største turistattraktioner, nemlig Hagia Sophia. Den tidligere kirke og museumsbygning blev i 2020 omdannet til moske, som det også blev det efter osmannernes overtagelse i midten af 1400-tallet. Det er et af de mest beundringsværdige bygningsværker, så du kan godt unde dig selv at sætte en prik på kortet, hvor Hagia Sophia ligger, når du skal planlægge din tur rundt i byen.

Den Store Basar

Har du lommepenge med, kan du også vælge at træde ind af en af de 21 porte, der fører ind til Den Store Basar. Her kan du finde bogstaveligt talt alt, hvad du kunne have brug for, og hvis du har mundtøjet i orden, kan det i den grad også lade sig gøre at spare mange penge undervejs, da stedet er kendt for at prutte om prisen, både op og ned.

Vi håber, at du er blevet inspireret til din næste ferie til Istanbul.

Viser alle 33 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps