Rejser til Kos med all inclusive

Kos i  GrækenlandDen græske ø Kos står klar med åbne arme til at byde dig og din familie velkommen til årets sommerferie.

Her finder du nogle af de bedste all inclusive hoteller i det græske øhav. Og foruden luksus er Kos også klar med græsk kultur og natur til den helt store guldmedalje. Kos har en rig og spændende historie bag sig, og det er oplagt at gå på opdagelse i den, hvis du gerne vil en dag eller to uden for hotellet for at se, hvad øen også har at byde på.

Lyder Kos som noget for dig, kan du se meget mere til all inclusive tilbud på Kos her.

Kos – når din all inclusive rejse gerne må være billig

Du skal ikke være bange for, at du kommer til at mangle penge til årets julegaver, hvis du vælger at rejse til Kos i sommerferien. For langt de fleste all inclusive hoteller på øen er nemlig til at betale, og du kan tage familien med på ferie for ganske få tusinde kroner per person.

Kos er oplagt for både familier og par, da der er noget for enhver smag. Og så er det helt op til dig selv at vælge, om du vil dase eller være aktiv – Kos byder på begge dele.

Sejl fra Kos til Tyrkiet

Når du tager på din billige all inclusive rejse til Kos, har du også mulighed for at bruge en dag på at opleve Tyrkiet. Øen ligger nemlig tæt på den tyrkiske havneby Bodrum, så hvis du gerne vil opleve to lande og to forskellige kulturer på en og samme all inclusive ferie, kan du nemt booke en dagsudflugt med båd fra Kos til Tyrkiet.

Der er også mange andre øer i nærheden af Kos, så hvis du vil blive i det Ægæiske Hav, er der også rig mulighed for at ø-hoppe.

3 ting du skal opleve på Kos

Vil du gerne have en på opleveren, kan du og familien sagtens få det på Kos. Her er vores tre bud på attraktioner, du ikke må snyde dig selv for at opleve, når du er på øen.

Hippocrates platantræ

For det første bør du besøge Hippocrates platantræ, som du finder i øens største by, der, som øen, også hedder Kos. Her siges det, at Hippocrates sad i skyggen under træet og underviste sine elever i medicin omkring 400 år f.kr. En hurtig, men ikke uinteressant oplevelse i Kos by.

Neratzia Slot

På havnen i byen Kos finder I også Neratzia Slottet, eller Kos Slot som det også kaldes. Slottet tog skade under et jordskælv på øen i 2017, men er i dag igen åben for turister. Slottet blev bygget i det 15. århundrede som et værn mod Osmannerne. Her kan hele familien gå på opdagelse.

Strandene på Kos

Elsker I en god strandtur, må I også opleve nogle af de flotte strande, øen kan byde på. Det kan fx være Tigaki Beach, Paradise Beach eller Mastihari Beach. Måske ligger en af dem tæt på jeres all inclusive hotel?

Viser alle 22 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps