Rejser til Gran Canaria med all inclusive

Strand på Gran CanariaVil du have gode muligheder for sol og varme året rundt, er Gran Canaria en oplagt rejsedestination for dig. Øen er bl.a. en meget eftertragtet feriedestination i vinterhalvåret, når vi danskere er ved at være trætte af sne og slud. Så er der næsten altid solgaranti på de Kanariske Øer.

Se de gode all inclusive tilbud på Gran Canaria her.

Med tiden er der også kommet rigtig mange gode all inclusive hoteller på øen, så det er nemt for dig at finde et godt hotel, hvor alt er inkluderet på din ferie. Så skal du ikke bruge yderligere penge på at gå ud at spise, eller at svinge kreditkortet, når du gerne vil have en kold drink ved poolen. Det hele er med i prisen, når du booker all inclusive.

Billige rejser til Gran Canaria med all inclusive

For at gøre det nemt for dig at finde de bedste priser på all inclusive rejser til Gran Canaria, har vi her på siden samlet et godt udvalg til dig, så du let kan finde hoteller og aktiviteter på øen, når du vil på en all inclusive ferie.

Der er ingen grund til at betale for meget for din kommende ferie, og ved at tage et nærmere kig på tilbuddene her på siden, kan du hurtigt spare mange tusinde kroner på dit ophold.

3 grunde til at vælge en all inclusive ferie på Gran Canaria

Vejret er naturligvis den første årsag til at vælge Gran Canaria som din feriedestination. Tager man et kig på vejret måned for måned på øen, kommer den gennemsnitlige temperatur aldrig under 20 grader. Så hvis du sidder hjemme i kolde Danmark og savner sol og sommer, finder du nok ikke noget bedre sted at tage hen end Gran Canaria. Her kan du få over 20 grader selv i december måned.

Luksuriøse hoteller med all inclusive er en anden grund til at vælge Gran Canaria. Øen er så småt blevet et ferieparadis, hvilket også har haft en stor betydning for typen af hoteller, der bliver skabt på øen. Derfor er det i dag ikke svært at finde et godt udvalg af luksuriøse all inclusive hoteller, som du kan booke dig ind på med hele din familie. Du kan naturligvis også finde hoteller af en lavere standard, men vi mener, at du bør give dig selv og familien den selvforkælelse at kigge på de bedste hoteller, øen kan tilbyde, når du skal på ferie.

Naturoplevelserne på øen er også eminente. Uanset om du er til at bade på de flotte sandstrande, vandre rundt i øens smukke naturlandskab, eller at komme helt tæt på de unikke grotter og klipper, der også er at finde på øen, kan det lade sig gøre. Der er også mange sportsmuligheder, som du kan opsøge, hvis det er noget for dig. Det er meget nemt at holde sig aktiv på Gran Canaria, og har du all inclusive på dit hotel, skal du ikke engang bekymre dig om at bruge tid eller penge på at spise mellem dine træningspas. Et perfekt sted at holde ferie for dig, der nyder en aktiv ferie.

3 attraktioner du må se på Gran Canaria

For det første kan vi anbefale dig at tage en tur forbi Palmitos Park, som er en oplevelse værd for hele familien. Er du afsted med små børn, er det perfekt at kigge forbi denne botaniske have og zoo, som fylder mere end 20 hektar. Det er en subtropisk oase, hvor du kan opleve alt fra falkeshows og delfiner til eksotiske fugle og et kæmpe akvarium med mange interessante arter. Et must hvis du har tid og lyst til en lille udflugt under din ferie.

Du kan også vælge at lægge vejen forbi Santa Ana katedralen, som ligger tæt på pladsen af samme navn, Plaza de Santa Ana. På pladsen er der en charmerende stemning og masser af liv, og får du lyst til det, er en tur ind i selve katedralen en guddommelig oplevelse. Der findes også et museum med religiøs kunst i forlængelse af katedralen, som du kan besøge, hvis du har lyst til det. En god tur for dig, der gerne vil tættere ind på øens historie og kultur.

Og apropos historie, må du heller ikke snyde dig selv for at besøge Casa de Colón, som er en tidligere guvernørbolig, der nu er lavet om til et museum for den søfarende Columbus. Her kan du opleve alt om hans rejser til søs og hans spændende liv, samt blive klogere på øens historiske forbindelse til Amerika. Huset finder du i Las Palmas, og det koster ikke andet end et par euro at komme ind.

Vi håber, at du er blevet inspireret til at finde dig en fantastisk all inclusive rejse til Gran Canaria. Er du træt af vejret herhjemme, er det her, du skal tage til.

Viser alle 14 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps