Rejser til Antalya med all inclusive

Antalya i TyrkietVil du have storby, strand, sol og all inclusive et og samme sted, finder du nok ikke noget bedre sted at tage hen end Antalya.

Se de mange spændende all inclusive tilbud i Antalya her.

Her kan du finde alt det i en og samme by, og det er den perfekte feriedestination, uanset om du vil have afslapning for alle pengene, eller om du vil bruge din ferie på at komme ind under huden på Tyrkiet og Antalya, da der er mange spændende oplevelser, der ligger og venter på dig i denne smukke og kulturelle havneby.

3 årsager til at danskerne elsker all inclusive i Antalya

Der er mange grunde til, at danskerne valfarter til Antalya hver eneste sommer. Her tager et hurtigt kig på tre af dem, som måske også kan være med til at overbevise dig om, at det er det perfekte sted for dig at holde din sommerferie med hele familien.

Garanti for sol

Til at begynde med må vi jo ikke glemme, at Antalya ligger i et af de mest solrige områder i Europa. Derfor er der jo nærmest garanti for sol, hvis du vælger at tage til den smukke havneby i sommerhalvåret. Og især i højsæsonen kan du forvente mange soltimer og høje temperaturer, som nok skal give en bleg hud lidt kulør med hjem i bagagen.

All inclusive til fordelagtige priser

Dernæst er der også mange danskere, der vælger at tage til Antalya, fordi der er mange hoteller, der tilbyder netop all inclusive – og mange af dem til ganske fordelagtige priser. Tyrkiet er generelt et billigt sted at tage på en all inclusive ferie, men fordi Antalya er et større område, er der også mange flere hoteller at vælge imellem. Dermed kan du vælge lige netop det hotel, der passer til din smag og din pengepung.

Plads til både par og børnefamilier

Sidst, men ikke mindst, er Antalya oplagt for alle. Der kan være gang i den ud på de sene timer, hvis man ønsker det, men der er lige så mange oplevelser og muligheder for dig, der skal have ungerne med ud at rejse. Så uagtet om I er et par eller en stor børnefamilie, kan I finde et all inclusive hotel i Antalya, der kan facilitere de rammer, I ønsker på en sommerferie.

5 oplevelser der venter på dig i Antalya

Har du ikke noget imod at komme ud at opleve lidt, mens du er på ferie, har vi her givet dig et par idéer til, hvad du kan vælge at besøge under din ferie.

Düden Park og vandfald

Først og fremmest kan i vælge at besøge den smukke Düden Park, og gå en tur langs floden, der ender ud i det brusende vandfald, som trækker mange turister til. Naturen er smuk og velbevaret, og du kan nemt komme dertil med offentlige busser. En god og naturrig oplevelse for hele familien.

Den antikke by Perge

Du kan også vælge at tage familien med til den antikke by Perge, hvor du finder hellenistiske og romerske ruiner. Her har både Alexander den Store og apostlen Paulus befundet sig, og i dag er området også at finde på UNESCO’s verdensarvliste. Et must at besøge, hvis du er i Antalya-området.

Antalya Museum

Har du brug for at komme lidt ind i skyggen, kan det jo passende kombineres med en tur på Antalya Museum. Museet består af 13 udstillingshaller og et Open Air galleri, og med mere end 5000 kunstværker på udstillingen, er der rigeligt at se på.

Kaleiçi

Bydelen Kaleiçi er også et oplagt sted at besøge, og du kan nemt sætte en halv dag af til sådan en tur. Her finder du bl.a. Antalya Old Town, hvor der er smalle gader, hyggelige caféer og en flot gammel havn, du naturligvis også skal forbi. De mange restauranter giver dig også god mulighed for at få en bid mad, inden du går videre på opdagelse i denne historiske del af byen.

The Land of Legends

Skal der fuld fart på for hele familien, kan du også vælge at bruge en dag på at tage en tur i The Lands of Legends forlystelsespark og badeland. Husk badetøjet og solcremen og nyd så ellers en dag med rutschebaner, delfinshows og unikke shows fra parkens dedikerede ansatte dagen lang. Parken ligger omkring 35 km uden for Antalya, og du kan nemt komme dertil med bus eller taxa.

Book billige rejser til Antalya med all inclusive

Lyder Antalya som det rette ferieparadis for dig og din familie, er det jo bare med at vælge dit kommende hotel med all inclusive.

Når du har all inclusive, kan du koble helt af og glæde dig over, at alt er betalt, og du derfor ikke skal tænke på at handle ind, lave mad eller svinge kreditkortet for at få en is eller en fadøl.

Mon ikke, at du kommer til at nyde din all inclusive ferie i Antalya?

Viser alle 100 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps