Rejser til Malaga med all inclusive

Strand i MalagaMalaga er et fantastisk sted at holde ferie. Både i og omkring Malaga finder du en lang række gode all inclusive hoteller, som du kan booke din næste ferie på. Med all inclusive er du sikret alt det, du har brug for på din ferie, så du ikke skal tænke på andet end at komme ned i gear og nyde det gode vejr, den gode mad og den flotte strandpromenade, du finder langs hele solkysten.

Se vores gode deals på all inclusive tilbud i Malaga her.

Der går også dagligt mange afgange mellem Danmark og Malaga, så det er nemt at finde et par flybilletter til en skarp pris, hvis du gerne vil booke fly og hotel hver for sig.

Billige rejser til Malaga med all inclusive

Vil du på en all inclusive ferie, uden at det løber op i mange tusinde kroner pr. person, kan du med fordel tage et nærmere kig på Malaga. For her finder du all inclusive hoteller i alle prisklasser. Her er det nemt for alle at være med, uanset hvor stort budgettet så måtte være.

Og kan du ikke finde et hotel i selve Malaga, kan du med fordel tage et nærmere kig på byer som Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, der ligger tæt på Malaga, og som også byder på flotte omgivelser og masser af sol.

3 oplevelser nær Malaga som du bør besøge med familien

Vil du gerne have mulighed for at opleve noget under din all inclusive rejse til Malaga, har vi her fundet et par gode aktiviteter og oplevelser til dig og familien, som I kan tjekke ud under jeres ophold i det spanske.

Alcazaba

Hvis du elsker historie og kulturelle oplevelser, bør du ikke snyde dig selv for en tur forbi Alcazaba-fæstningen. Det mauriske bygningsværk er mere end tusind år gammelt, og du finder den midt i Malaga.

Her kan du gå på opdagelse i den arabiske kultur, der også har sat sit præg på spansk kultur og arkitektur. Et must-see hvis du er på ferie i Malaga.

Crocodile Park i Torremolinos

Ikke langt fra Malaga finder du den hyggelige lille by Torremolinos, som bl.a. kan byde på et besøg i Crocodile Park. Det er et oplagt valg, hvis du er på ferie med ungerne, og de måske er trætte af kunst og arkitektur.

Foruden krokodiller finder du også andre eksotiske arter som skildpadder, præriehunde og flere fuglearter. Parken ligger kun en halv times kørsel fra Malaga, hvilket gør det til en oplagt destination at besøge, hvis du er på kør-selv ferie eller har en lejebil til rådighed.

Strandene i Malaga og på Solkysten

Sidst, men ikke mindst, kan vi i den grad også kun anbefale dig at besøge nogle af de prisbelønnede strande, som du finder tæt på Malaga eller langs Solkysten, Costa del Sol.

De mange smukke byer med brede strandpromenader har masser af stemning og liv, og du finder de fleste steder stribevis af caféer og restauranter lige ned til vandet, hvor du kan få stillet sulten, skulle den indfinde sig i løbet af din strandtur.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps