Rejser til Alcudia med all inclusive

Alcudia strandAlcudia er måske et af de mest populære steder at tage på all inclusive ferie, når man skal til Mallorca. Har du aldrig været på Mallorca, eller har du bare aldrig været i Alcudia, har du virkelig noget at glæde dig til.

Foruden en hyggelig by med masser af stemning og charme, finder du også en af Mallorcas bedste sandstrande i Alcudia-bugten. Og vil du have en enkelt aften uden for hotellet, er der masser af gode spisesteder og barer rundt omkring i byen.

Find skarpe all inclusive tilbud i Alcudia her.

Billige rejser til Alcudia med all inclusive

Du kan nemt finde meget dyre all inclusive hoteller i Alcudia, men det er ikke alle steder, der koster mange tusinde kroner at booke sig ind. Du kan nemlig også finde hoteller med alt inkluderet til skarpe priser, hvis du bare sørger for at kigge de rigtige steder og på de rette tidspunkter.

Vil du gerne ned og soppe i det lyseblå hav eller ligge med en kold drink ved swimming poolen, kan vi anbefale at komme i gang med at finde din all inclusive ferie til Alcudia allerede nu, så du har det bedst mulige udvalg at vælge imellem.

3 ting du kan opleve i Alcudia

Når du skal til Alcudia, kan vi blandt andet anbefale dig at tage en tur forbi Alcudia markedet, som finder sted tirsdage og lørdage. Disse markeder er en traditionel ting på hele Mallorca, men særligt markedet i Alcudia er værd at besøge.

Skal der fart over feltet med alle ungerne, kan I lægge vejen forbi det store vandland kaldet Hidropark. Her er der vandrutschebaner i alle størrelser, så hele familien kan være med.

Og er du historisk interesseret, må du forbi den antikke, romerske by Pollentia, der stadig er under udgravning. Byen er dateret helt tilbage til år 123 f.Kr.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps