Marsa Alam

Marsa Alam

kr. 3.999,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702116806435
Kategori:

Beskrivelse

Marsa Alam er omgivet af et vidtstrakt ørkenlandskab og ligger i det sydøstlige Egypten, lige ved det krystalklare vand i Rødehavet. Især blandt snorkel- og dykkerentusiaster er dette sted et sandt paradis. Her finder du nemlig en betagende undervandsverden! Oplev Marsa Alam i Egypten på din ferie over og under vandet.
Snorkling på din ferie i Marsa AlamUd for kysten af alle feriestederne ligger de såkaldte husrev og viser sig frem. Det vil sige, at det eneste, du skal gøre, er at gå i vandet (eller hoppe i fra en mole), tage dykkerbriller på og stikke hovedet under vandet, for at få det første glimt af den forunderlige undervandsverden. Synet af svajende koraller og farverige fisk er en helt særlig oplevelse. For dem, der er på udkig efter mere action under vandet, er der Sataya, også kendt som Dolphin House, der er hjemsted for legesyge vilde delfiner. Ved de berømte Marsa Mubarak og Abu Dabab har du en god chance for at se en Dugong (søko) eller en havskildpadde.
Eventyrlig SupersafariForetrækker du at holde dig tør? Så kan du udforske det barske ørkenlandskab på firhjulet motorcykler eller kamel. På en guidet udflugt kan du vandre ind i ørkenen. I kører i jeep til beduinerne, hvor I kan drikke en kop traditionel kaffe og te og smage på et hjemmebagt brød. Når I vender tilbage, venter der en middag, serveret som buffet, på jer, og der vil blive afholdt et traditionelt egyptisk show. Eventyrlig supersafari!
En aften i byen på din ferieNår du har lyst til at skifte hotelbaren eller værelset ud, er det altid sjovt at besøge havnebyen Port Ghalib. Port Ghalib er ikke stor, men du kan slentre i ro og mag forbi bådene i havnen og nyde en hyggelig aften og en bid mad på en af restauranterne. Især i aftentimerne er der en hyggelig stemning her. Port Ghalib har også en række steder, hvor man kan ryge sisha (vandpibe). Denne traditionelle skik gøres for det meste af mænd og er en social ting i Egypten. Det gode er, at der ofte er mange smagsvarianter at vælge imellem. For eksempel er der mynte og vandmelon, men også fersken og chokolade du kan prøve. Afslapning i Marsa AlamSelv om der er masser at lave i og omkring vandet, handler en solferie i Marsa Alam i Egypten om afslapning. Havet, de lange strande, de fine all-inclusive-programmer og det dejlige vejr sikrer, at du går i afslapningsmode næsten lige så snart du ankommer, og at hverdagens stress preller af dig, på ingen tid.
Bemærk!I Marsa Alam er det ofte obligatorisk at have badesko på i havet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps