Nilkrydstogt

Nilkrydstogt

kr. 6.672,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700195482258
Kategori:

Beskrivelse

Drømmer du om en ferie, hvor kulturelle seværdigheder er i fokus? Så er et nilkrydstogt i Egypten lige noget for dig! Her sejler du i et roligt tempo på Egyptens længste flod og besøger landets største kulturskatte. Verdensberømte faraoer, imponerende pyramider og arkæologiske steder. På et nilkrydstogt er du sikker på at komme hjem med kufferten fuld af gode minder fra en oplevelsesrig ferie med udflugter i Egypten. Læg dertil vejret, gyldne strande og en eventyrlig undervandsverden, og du har alle ingredienserne til en skøn ferie i Egypten! Med næsten 3.000 årlige solskinstimer kan du endda også være sikker på et solrigt afbræk fra hverdagen, hvis du vælger et nilkrydstogt i din vinterferie.
Hos Sunweb finder du en række forskellige rejser med et Nilkrydstogt.
Oplev Egypten med Amon-rundrejseMed Amon 8-dages rundrejse ankommer du først til Hurghada, hvorefter turen går direkte til Luxor. Her vil du opleve Kongernes Dal, Hatshepsut-templet og Memnon-kolosserne. Du kan også gå på eventyr i den farverige basar i Luxor.
I løbet af rejsen vil du blandt andet besøge de smukke templer i Kom Ombo og Aswan, og du har sågar mulighed for at tage en ballontur over Luxor.
Tag på eventyr med et 8-dages NilkrydstogtMed Nilkrydstogt 8-dages rundrejse ankommer du til Hurghada, hvor du tilbringer den første nat på hotel. De følgende dage vil du besøge Luxor, Kom Ombo, Aswan og Edfu. Du vil blandt andet opleve den vestlige flodbred og Kongernes Dal, Hatshepsut-templet, Memnon-kolosserne, den farverige basar i Luxor og det nubiske museum i Aswan.
NilkrydstogtskibetDet skib du opholder dig på under dit krydstogt på Nilen har 4 dæk. Her finder du bl.a. swimmingpool med solterrasse, en stor restaurant, rummelig lounge, bar og diskotek. Nogle af skibene har souvenirbutik, skønhedssalon og jacuzzi. Hytterne/værelserne er moderne indrettet og udstyret med tv, badeværelse, toilet og minibar. På alle fællesarealer findes der aircondition og nilkrydstogtsskibet overholder alle officielle sikkerhedsbestemmelser.
Forlæng din ferie i EgyptenKunne du tænke dig at blive endnu længere? Du finder et stort udvalg af dejlige All Inclusive hoteller ved Rødehavet hos Sunweb. Her kan du blandt andet bo i Hurghada eller El Gouna, hvor du kan opleve det smukke koralrev på en dykkertur eller prøve nogle af de andre vandsportsaktiviteter, som områderne er kendt for.
Uuanset hvordan du drømmer om at holde din ferie, har vi noget, som passer til dig og dine feriedrømme. Langs Rødehavets kyst har vi dejlige familiehoteller ved vandet, som har vandrutsjebaner til familiens vandhunde. Vi har også stemningsfulde hoteller, hvor I har plads til at nyde hinandens selskab i dejlige omgivelser.

Copyright 2023 - Pilanto Aps